Despre


​​Rfresh  este un brand care își dorește să aducă în viața oamenilor darul naturii și să facă cât mai cunoscut conceptul organic pentru o viață mai sănătoasă și mai frumoasă.  


 Filozofia rfresh: Lasă-ți pielea să respire frumusețea naturală! 


Produsele sunt atent selecționate, astfel încât să oferim produse cosmetice care fac pielea să radieze de sănătate și frumusețe, respectând mediul înconjurător și omul.
Produsele sunt certificate ECOCERT sau Austria Bio Garantie, nu conțin parabeni sau alergeni și nu sunt testate pe animale.
 
Gamele de produse comercializate  au la bază extracte naturale din planteuleiuri și unturi fineuleiuri esențiale din cele mai diverse care acoperă o îngrijire completă pentru întreaga familie.

Credem în valoarea naturii și sursa ingredientelor naturale, proaspete și pure care aduc importanță realizării acestor produse, ceea ce crează un echilibru între corp și minte.
Cosmeticele naturale sunt fabricate folosind materii prime naturale și organice, care sunt fundamental mai sigure atât pentru corpul uman, cât și pentru mediul înconjurător.
 
Folosirea produsele cosmetice bio înseamnă să îi dai pielii tale o șansa să arate bine și să fie pusă în valoare cu ingrediente din natură care au rezultate garantate.