Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Informatii in pagina Cookies

Despre noi


Rfresh  este un Magazin Online cu Produse Cosmetice și de Îngrijire Personală BIO, un magazin care își dorește să aducă în viața oamenilor darul naturii și să facă cât mai cunoscut conceptul BIO pentru o viață mai sănătoasă și mai frumoasă.

 Filozofia rfresh: Lasă pielea să respire frumusețea naturală! 
Ingredientele sunt atent selecționate, astfel încât să obținem produse cosmetice care fac pielea să radieze de sănătate și frumusețe, respectând mediul înconjurător și omul.
Produsele sunt certificate ECOCERT, nu conțin parabeni sau alergeni și nu sunt testate pe animale.
 
Gamele de produse comercializate  au la bază extracte naturale din plante, uleiuri și unturi fine, uleiuri esențiale din cele mai diverse care acoperă o îngrijire completă pentru întreaga familie.

Credem în valoarea naturii și sursa ingredientelor naturale, proaspete și pure care aduc importanță realizării acestor produse, ceea ce crează un echilibru între corp și minte.
Cosmeticele naturale sunt fabricate folosind materii prime naturale și organice, care sunt fundamental mai sigure atât pentru corpul uman, cât și pentru mediul înconjurător.
 
Folosirea produsele cosmetice bio înseamnă să îi dai pielii tale o șansa să arate bine și să fie pusă în valoare cu ingrediente din natură care au rezultate garantate.