Etichete: pensulă, oblică, blush, förster, natural, products, pensule, machiaj

Pensulă oblică blush Förster s Natural Products

75,00 ron
Pensulele de machiaj marca Förster’s Natural Products sunt produse unicat de cea mai înaltă calitate, manufacturate din lemn de bambus și păr Toray*. Părul Toray extrafin și moale permite aplicarea perfectă a produselor de machiaj, fie că este vorba de pudră, blush, fard de ochi sau..

Pensulă oblică blush Förster s Natural Products

Pensulele de machiaj marca Förster’s Natural Products sunt produse unicat de cea mai înaltă calitate, manufacturate din lemn de bambus și păr Toray*.
Părul Toray extrafin și moale permite aplicarea perfectă a produselor de machiaj, fie că este vorba de pudră, blush, fard de ochi sau fond de ten.
Lemnul de bambus este un lemn foarte ușor iar Förster folosește în produsele sale doar bambus plantat sustenabil și crescut fără pesticide.
Toate pensulele de machiaj sunt recomandate și pentru uz profesional.

Pensula blush oblică

  • cu păr Toray extrafin, pentru o aplicare uniformă a fardurilor de obraz

  • mâner ușor din bambus

  • un accesoriu de machiaj prietenos cu mediul înconjurător

  •  
Îngrijire naturală

  • păr vegan ideal pentru orice tip de ten

  • machiaj igienic datorită structurii antibacteriene a părului Toray

  • asigură o aplicare ușoară a fardurilor de obraz

  •  
Forma oblică este ideală pentru accentuarea pomeţilor și pentru obţinerea unui machiaj cât mai perfect, deoarece permite întinderea fardulului într-un degradé subtil.

Pensula oblică poate fi utilizată pentru aplicarea blush-ului de orice consistență (pudră clasică, cremă sau lichid), a pudrei de față sau a fondului de ten mineral.

Este de asemenea foarte utilă pentru îndepărtarea surplusului de machiaj.

Pensula se curăţă foarte uşor cu apă şi săpun lichid – se clătește şi se lasă la uscat.

Dimensiuni:

Lungime mâner: 8,5 cm

Lungime păr: 3 cm

Diametru bază păr: 2,5 cm

*Părul Toray
A fost dezvoltat în Japonia la mijlocul anilor ’70 sub numele de “păr Toray”. Părul Toray este compus din fire sintetice de înaltă calitate, extrem de fine, similare firelor de păr natural. Calitatea și elasticitatea sunt asemănătoare părului de jder. Astfel pensulele cu păr Toray reprezintă alternativa perfectă la cele cu păr natural. Sunt mai ușor de întreținut, mai rezistente la folosire și curățare, prin urmare cu o rezistență mai mare în timp.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun